Nieuwbouwcoaching

Transformeer je nieuwbouwhuis tot een stijlvolle oase

Bij de bouw van een nieuwbouwwoning zijn tal van belangrijke beslissingen te nemen en dat vaak in een kort tijdsbestek. Denk hierbij aan keuzes met betrekking tot extra opties, elektrische voorzieningen, de plaatsing en inrichting van de keuken en badkamer. In deze complexe fase kan het inschakelen van mij als nieuwbouwcoach waardevol zijn om je te voorzien van professioneel advies over de indeling van je nieuwe woning.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring met nieuwbouwwoningen kan ik goed inschatten waar ruimte is voor verbetering en hoe je jouw huis optimaal kunt benutten. Het is van belang om al in een vroeg stadium na te denken over de functionaliteit van de ruimtes. Waar wil je bijvoorbeeld de slaapkamers en waar mogelijk een thuiskantoor inrichten? Dit heeft niet alleen directe invloed op de plaatsing van de elektrische voorzieningen, maar ook op de plaatsing van internetvoorzieningen. Het tijdig inwinnen van deskundig advies, kan dus daarom van groot belang zijn. Aanpassingen nadat de bouw is voltooid zijn vaak kostbaar.  Met mijn hulp als nieuwbouwcoach kun je de kosten en moeite van latere aanpassingen vermijden.

Voor een soepele en efficiënte nieuwbouwervaring is For Your Interior jouw partner om jou te begeleiden bij het maken van verstandige keuzes voor de indeling van je woning en alle bijbehorende voorzieningen. Als nieuwbouwcoach sta ik voor je klaar, van ontwerp tot oplevering!

Heb je vragen of wil je een plan op maat? Neem vandaag nog CONTACT met mij op. 

Ja, ik wil een plan op maat

Bouwtekening bgg

2D plattegrond bgg