Nieuwbouwcoaching

Ik heb een indelingsplan nodig voor mijn nieuwbouwwoning!
Een nieuwbouwwoning gekocht én je twijfelt hoe je het wilt indelen en/of inrichten? Schakel bijtijds FOR YOUR INTERIOR Interieurontwerp & Styling in voor een goede professionele begeleiding van A tot Z. Denk hierbij aan onder andere de indeling en de functionaliteit van de ruimte en de plaatsing van de meubels. Wat worden de slaapkamers en waar wil je bijvoorbeeld een werkkamer/studeerkamer. Dit bepaalt onder andere hoe elektra- en internetvoorzieningen moeten worden aangelegd. Ook andere zaken worden meteen bekeken aan de hand van de bouwtekeningen: is de draairichting van alle deuren logisch, zitten de schakelaars voor verlichting op de goede plaatsen, zijn er voldoende lichtpunten en stopcontacten etc. Als er eenmaal gebouwd is dan kun je dit soort zaken niet of slechts tegen hoge kosten nog laten aanpassen. 

Werkwijze
Ik maak een ontwerp voor je waardoor een deel van  bouwtekening vertaald wordt in een ruimte waar je fictief doorheen kunt lopen. Je weet al in een vroeg stadium waar en hoe de keuken het beste kan komen, waar je meubels komen te staan en dus kan het verlichtingsplan daarop gebaseerd worden, juist nu er mogelijkheden zijn dat op je wensen aan te passen. Hoe eerder je na de koop mijn hulp inschakelt hoe meer er nog aan te passen zal zijn. De volgorde van werken bij een nieuwbouwwoning is meestal als volgt:

  1. Bouwtekeningen bekijken en nalopen op verbeterpunten.
  2. Advies over meerwerk in combinatie met 2D en 3D ontwerp in neutrale kleuren (het effect van bijv. een aanbouw kan ik je perfect laten zien in een ontwerp).
  3. Lichtplan zodat je meerwerk elektra kunt doorgeven (wijzigingen lichtpunten plafond, wandcontactdozen etc.)
  4. Moodboard en materialenplan kunnen in een later stadium, ruim voor de oplevering, zodat het shoppen en inrichten kan beginnen.
 
Ja, ik wil een nieuwbouwcoach!