Interieurontwerp

Interieurontwerp met flair: Jouw droominterieur realiseren

Ben je op zoek naar een frisse wind in je interieur? Mis je gezelligheid of kloppen de verhoudingen niet? Als interieurontwerper en interieurstylist ben ik hier om jou te helpen! Mijn passie is het creëren van unieke, stijlvolle en comfortabele ruimtes die perfect passen bij jouw smaak en leefstijl. Of het nu gaat om een knusse woonkamer, een slaapkamer met een twist, een praktische keuken of een complete woningrenovatie. Ik zorg voor een ontwerpconcept dat helemaal bij jou past. Van meubels tot kleurenschema’s, woonaccessoires en de zorg voor de uitvoering van maatwerkoplossingen voor al jouw meubelbehoeften. Meubelstukken die zowel esthetisch verbluffend als functioneel zijn. Of je nu op zoek bent naar een uniek accentstuk dat de aandacht trekt of een functioneel meubelstuk dat perfect in jouw ruimte past.

Mijn diensten omvatten niet alleen het opstellen van een compleet interieurplan, maar ook het leveren van gedetailleerde 3D-interieurontwerpen voor jouw specifieke ideeën. Of het nu gaat om een op maat gemaakte boekenkast, een trendy bijzettafel of een functionele kast die je zelf wilt vervaardigen. Ik werk jouw concepten uit en voorzie je van de nodige blauwdrukken. Zo ben je in staat om zelf aan de slag te gaan en je ruimte te voorzien van meubelstukken die niet alleen esthetisch verbluffend zijn maar ook perfect passen in jouw leefomgeving.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem vandaag nog  CONTACT op of plan direct je afspraak om samen aan de slag te gaan!

Plan direct een afspraak!

2D ontwerp eengezinswoning
Woonkamer: 29.0 m²
Keuken: 8.5 m²
Woonkamer + keuken: 37.5 m2

Ja, ik wil een 2D ontwerp!

3D ontwerp (basis) eengezinswoning
Woonkamer: 29.0 m²
Keuken: 8.5 m²
Woonkamer + keuken: 37.5 m2

Ja, wil een 3D ontwerp!

3D ontwerp meubelstuk
Wil je graag een ontwerp van een kast of een ander meubelstuk die je in gedachte hebt die jezelf wil maken of voor de meubelmaker?

Ja, ik wil een 3D ontwerp!