Wat is MVO?
MVO betekent Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Ook wij vinden het belangrijk te ondernemen met aandacht voor het milieu. Omdat voor het produceren van dozen veel hout, water en energie voor nodig is. Kopen wij zo min mogelijk dozen in. Op deze manier proberen wij onder andere een steentje bij te dragen.

Wij hergebruiken daarom zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen dat binnenkomt van onze leveranciers. Denk hierbij aan anti-schuifmaterialen zoals noppenfolie en foam. Naast hergebruik van deze anti-schuifmaterialen, gebruiken wij ook oude kranten als anti-schuifmateriaal. Want oude kranten lenen zich hier perfect voor! Daarnaast hergebruiken wij niet alleen de dozen van onze leveranciers, maar ook dozen die van supermarkten vandaan komen. Op deze manier leveren de supermarkten onder andere ook een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoewel de gebruikte dozen niet altijd even mooi zijn. Zijn de dozen schoon en goed genoeg om jouw nieuw gekochte produkt(en) veilig in te transporteren. Ondernemen met respect voor milieu en maatschappij. Een vanzelfsprekendheid!

Natuurlijke decoratie
Natuurlijke decoratie is een must in een interieur en wordt veel gebruikt door interieurontwerpers omdat het sfeer geeft. Bovendien is natuurlijke decoratie tijdloos, stijlvol en een ode aan de natuur. Overweeg jij om natuurlijke decoratie te kopen? Dan is het daarom goed om te weten dat For Your Interior kritisch kijkt naar de herkomst. Alle natuurlijke decoratie in ons assortiment is legaal verkregen. En waar nodig voorzien van een CITES-nummer.