Over mij

Enthousiast

Ik heb een grote passie voor het werk dat ik doe.
U kunt erop vertrouwen dat ik uw bestelling met enthousiasme en met veel plezier uitvoer.

Deskundig

Mijn ervaring in de loop der jaren zorgt ervoor dat ik veel kennis heb opgedaan en gepast advies kan geven. Kennis waar u op kunt vertrouwen!

Zorgvuldig

Met oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze maak ik plannen. Voor mijn webshop selecteer en combineer ik voor u de mooiste items. 

Aangenaam

Mijn naam is Françoise Stomphorst. Oprichter en eigenaar van FOR YOUR INTERIOR en sinds 2017 gecertificeerd Verkoop stylist | Vastgoed stylist. Het brengen van sfeer in ons interieur is mijn grootste passie. Daarom besloot ik in maart 2016 vanuit ons appartement te starten met mijn bedrijf FOR YOUR INTERIOR. Onze woonkamer veranderde daardoor in een showroom. Tegelijkertijd startte ik met de verkoop van luxe woonaccessoires en natuurlijke decoratie. Na een paar succesvolle verkoopjaren was het voor mij een logische vervolgstap om op zoek te gaan naar een andere locatie. De voorraad stond inmiddels op verschillende plekken. Één daarvan was onze badkamer. Ja, het werd tijd om op zoek te gaan naar één opslagruimte. 

Dan is het zover! In maart 2018 verhuizen wij met het bedrijf van Veenendaal naar Ochten. Daar vind je ons op Bedrijventerrein De Heuning. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsunit die voorzien is van twee ruimtes en een magazijn. Met heel veel plezier en enthousiasme heb ik de ruimtes weten om te turnen in een sfeervolle showroom en kantoor. Nadat onze bedrijfsunit compleet was ingericht kon ik aan de slag met ons volgende project. Het compleet inrichten van ons droomhuis in het Betuws dorpje Kesteren! Ik ben gefascineerd door evenwichtige en gestylde interieurs en daarom was mijn inspiratiebron voor het inrichten van onze woning Eric Kuster. ERIC KUSTER is de Nederlandse top interieur designer met zijn private label Metropolitan Luxury. In onze webshop vind je zijn interieur designboeken en geurkaarsen.

Vanaf 2019 is het ook mogelijk om 24/7 online shoppen bij FOR YOUR INTERIOR! In onze webshop vind je alles om jouw inrichting een sfeervolle, een gezellige en stijlvolle uitstraling te geven.  Bezoek nu onze WEBSHOP! 

Doordat ik de afgelopen jaren regelmatig de vraag kreeg voor interieur advies en interieur styling, leek het mij nu tijd om in 2022 die stap te nemen. Dit leidde tot het volgen van de opleiding interieurstylist in combinatie met Sketch Up (3D tekenprogramma). Kenmerken van mijn interieurstijl zijn: warme materialen, natuurlijke tinten, subtiele kleurelementen, robuuste vormen en materialen.