Enthousiast

Wij hebben een grote passie voor het werk dat wij doen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw bestelling met enthousiasme en met veel plezier uitvoeren.

Deskundig

Onze ervaring in de loop der jaren zorgt ervoor dat wij veel kennis hebben opgedaan en gepast advies kunnen geven. Kennis waar u op kunt vertrouwen!

Zorgvuldig

Met oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze proberen wij voor u mooie items te selecteren en te combineren. 

Over For Your Interior 

Bent u benieuwd hoe For Your Interior is ontstaan? Aangenaam, mijn naam is Françoise Stomphorst. Oprichter en eigenaar van FYI en sinds 2017 gecertificeerd Verkoopstylist. Het brengen van sfeer in ons interieur is mijn grootste passie. Daarom besloot ik in maart 2016 vanuit huis te starten met mijn bedrijf For Your Interior. Onze woonkamer veranderde daardoor in een showroom. Tegelijkertijd startte ik met de verkoop van luxe woonaccessoires en natuurlijke decoratie. Na een paar succesvolle verkoopjaren was het voor mij een logische vervolgstap om op zoek te gaan naar een andere locatie. De voorraad stond inmiddels  op verschillende plekken. Één daarvan was onze badkamer. Ja, het werd tijd om daarom op zoek te gaan naar één opslagruimte. 

Dan is het zover! In maart 2018 verhuizen wij met het bedrijf van Veenendaal naar Ochten. Daar vindt u ons op Bedrijventerrein De Heuning. Wij zijn gevestigd in een mooie bedrijfsunit die voorzien is van twee ruimtes en een magazijn. Met heel veel plezier en enthousiasme, heb ik daardoor de ruimtes weten om te turnen in een sfeervolle showroom en kantoor.

Doordat ik gefascineerd ben door evenwichtige en gestylde interieurs, is mijn inspiratiebron daarom ook Eric Kuster. ERIC KUSTER is de Nederlandse top interieur designer met zijn private label Metropolitan Luxury. Wij hebben niet alleen zijn boeken Interior Design en XIV Metropolitan Luxury in het assortiment, maar ook zijn exclusieve geurkaarsen. 

Al met al heeft het bouwen van mijn webshop lang geduurd. In 2019 is het dan eindelijk zover. Want u kunt  niet alleen onze showroom bezoeken, maar u kunt nu ook 24/7 online shoppen bij For Your Interior! In onze webshop vindt u ten eerste  alles om uw inrichting een sfeervolle, een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. En ten tweede, laat u inspireren! Nieuwsgierig? Bezoek nu onze WEBSHOP!